Хто порекомендує надійного виробника EVA-килимків для авто?
|
|
iframes | Сообщение # 1 |
 Генералиссимус
Статус: Offline
| Потрібні EVA-килимки для Honda CR-V. Хто замовляв? Хочу саме онлайн, але лячно, бо зараз багато підробок. Чув історії, що люди замовляли, а отримували неякісні вироби з тонкого матеріалу. Машиною користуюся щодня, тому хотів би взяти щось, що реально прослужить кілька років.
|
|
| |
Jann | Сообщение # 2 |
 Генералиссимус
| У мене був сумний досвід: замовив на першому ж сайті, що випав у пошуку. Отримав килимки, які взагалі не підходили під форму салону. Повернення – морока. Довелося трохи колхозити, щоб хоч якось їх пристосувати. З того часу роблю висновок — тільки перевірені виробники і краще офіційні. Нерви дорожчі.
|
|
| |
iframes | Сообщение # 3 |
 Генералиссимус
| Чесно кажучи, EVA-килимки бачив тільки у знайомих. Вони їх нахвалюють, кажуть, зручніше, ніж резинові. Сам поки не наважився, бо старі гумові ще цілі. Але коли бачу, як вони легко витрушують бруд і швидко миються, то вже думаю, що треба міняти. Особливо в дощову погоду різниця помітна. Питання тільки в тому, де не натрапити на халтуру.
|
|
| |
Jann | Сообщение # 4 |
 Генералиссимус
| Я теж довго вагався, але після покупки в httрs://еvаsotа.cоm/ сумніви зникли. У них понад 100 варіантів килимків на більш ніж 2500 моделей авто, тому я спокійно замовив під свою Honda. Розкрій роблять лазером, тому точність — як з заводу. Вибрав чорний з червоною окантовкою, тепер салон виглядає зовсім інакше. Дуже сподобалося, що компанія проводить акції та розіграші, я навіть виграв знижку на наступну покупку. Сервіс реально на рівні, швидко відповідають і враховують всі побажання. Це реально крутий сервіс, який викликає довіру.
|
|
| |