ivankazhuk | Сообщение # 1 |
Сержант
Статус: Offline
| Привіт! Хочу поділитися своїми думками щодо вибору шампунів. Зараз на полицях магазинів так багато різних засобів для догляду за волоссям, що іноді важко вирішити, який саме обрати. Але останнім часом я зупинилася на безсульфатних шампунях, і ось чому.
По-перше, вони більш делікатні для волосся та шкіри голови. У мене раніше часто було відчуття сухості або свербіння після миття звичайними шампунями. А з безсульфатними такого немає – шкіра голови почувається комфортніше.
По-друге, такі шампуні краще підходять для фарбованого волосся. Якщо ви, як і я, любите експериментувати з кольором, то знаєте, як важливо зберегти яскравість і насиченість фарби. Безсульфатні шампуні не вимивають колір так швидко, тому зачіска виглядає свіжою довше.
Ще один плюс – це природний блиск і менше посічених кінчиків. Після кількох тижнів використання я помітила, що волосся стало виглядати більш живим і доглянутим.
Єдине, що може спочатку здивувати, – вони не так сильно піняться, як звичайні шампуні. Але це лише питання звички. До того ж пінність зовсім не означає якість, правда ж?
Отже, якщо у вас чутлива шкіра голови, фарбоване волосся або просто хочете перейти на більш природний догляд, раджу спробувати безсульфатні шампуні. Особисто я вже не повернусь до звичайних, бо помітила, як змінилося моє волосся на краще.
|
|
| |