[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Чому я обираю безсульфатні шампуні
ivankazhuk Сообщение # 1
Одесский форум Одесса
Сержант
Статус: Offline
Привіт! Хочу поділитися своїми думками щодо вибору шампунів. Зараз на полицях магазинів так багато різних засобів для догляду за волоссям, що іноді важко вирішити, який саме обрати. Але останнім часом я зупинилася на безсульфатних шампунях, і ось чому.

По-перше, вони більш делікатні для волосся та шкіри голови. У мене раніше часто було відчуття сухості або свербіння після миття звичайними шампунями. А з безсульфатними такого немає – шкіра голови почувається комфортніше.

По-друге, такі шампуні краще підходять для фарбованого волосся. Якщо ви, як і я, любите експериментувати з кольором, то знаєте, як важливо зберегти яскравість і насиченість фарби. Безсульфатні шампуні не вимивають колір так швидко, тому зачіска виглядає свіжою довше.

Ще один плюс – це природний блиск і менше посічених кінчиків. Після кількох тижнів використання я помітила, що волосся стало виглядати більш живим і доглянутим.

Єдине, що може спочатку здивувати, – вони не так сильно піняться, як звичайні шампуні. Але це лише питання звички. До того ж пінність зовсім не означає якість, правда ж?

Отже, якщо у вас чутлива шкіра голови, фарбоване волосся або просто хочете перейти на більш природний догляд, раджу спробувати безсульфатні шампуні. Особисто я вже не повернусь до звичайних, бо помітила, як змінилося моє волосся на краще.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

close