[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Допоможіть обрати психіатра!
Jann Сообщение # 1
Одесский форум Одесса
Генерал-полковник
Статус: Offline
Хто знає, як знайти психіатра, який приймає з дорослими і працює з депресивними станами? Ситуація ускладнюється тим, що вже був негативний досвід лікування, тому важливо, щоб лікар умів створити довіру.

iframes Сообщение # 2
Одесский форум Одесса
Генерал-майор
Після негативного досвіду з одним лікарем я зрозумів, як важливо ставити запитання про методи лікування і відкрито обговорювати свої очікування. Уважний психіатр завжди пояснить, чому саме такий підхід до терапії.

Jann Сообщение # 3
Одесский форум Одесса
Генерал-полковник
У мене теж був досвід, коли перший лікар не підійшов. Важливо не зупинятися і шукати того, з ким з'явиться довіра. Іноді варто спробувати поговорити з кількома фахівцями, перш ніж обрати "свого.

iframes Сообщение # 4
Одесский форум Одесса
Генерал-майор
У мене теж був негативний досвід лікування. Спочатку ходив до одного лікаря, але нічого, крім таблеток, він не пропонував. Потім у "Добробуті" httрs://dоbrоbut.cоm/uа/dоctоrs/cаtegоry-рsychiаtry знайшов фахівця, який все детально пояснив: що саме потрібно змінити, як працює психотерапія, і що ліки – це не головне.
Лікар був дуже уважний, ні разу не дав відчути себе "не таким". Мій головний висновок – важливо знайти того, з ким комфортно. Якщо перший лікар не підходить, шукай іншого.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

close