Nastya_354094 | Сообщение # 1 |
 Рядовой
Статус: Offline
| Дівчата, хочу посадити редиску на городі, але не знаю, яке насіння вибрати. Що порадите? Хочу, щоб росла швидко і була соковита.
|
|
| |
kirilla | Сообщение # 2 |
 Рядовой
Статус: Offline
| Привіт дівчино Я теж саджу редиску щовесни і вже маю кілька улюблених сортів які справді радують і швидким ростом і соковитим смаком Ось що можу порадити
🌱 Перевірені сорти редиски для швидкого врожаюСора Один із найпопулярніших сортів Вегетаційний період — близько 22 днів Коренеплід круглий соковитий не тріскає Добре росте навіть у прохолодну погоду Французький сніданок Має видовжену форму і ніжну м’якоть Легко вирощується у відкритому ґрунті Вегетація — 20–25 днів Смак трохи солодкуватий без гіркоти Жара Супершвидкий сорт — готовий вже за 18–20 днів Добре росте навіть на бідних ґрунтах М’якоть ніжна, хрустка і дуже соковита Ілка Пізніший, але дуже врожайний Соковитий та великий коренеплід Добре зберігається після збирання
🌿 Що ще варто знати- Вибирай насіння зі строком придатності не більше 2 років — свіже дає кращу схожість
- Якщо хочеш, щоб редиска не стрілкувала, краще садити її навесні або восени
- Щоб мати редиску без гіркоти, не допускай пересихання ґрунту — краще поливати часто, але помірно
Я зазвичай беру насіння від Семена Украины, НК Еліт, або Rijk Zwaan — гарна якість і хороша схожість Можу підказати ще як краще підготувати грядку або коли саме садити за фазами місяця якщо цікаво Напиши коли плануєш садити і яку землю маєш на ділянці — допоможу обрати ідеальний сорт саме для тебе
|
|
| |