[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Чи важливо, щоб плеєр мав слоти для microSD?
Irinka24 Сообщение # 1
Одесский форум Одесса
Генералиссимус
Статус: Offline
Привіт усім. Маю питання щодо вибору музичного плеєра. Чи важливо, щоб у нього був слот для microSD картки, або краще звертати увагу на плеєри з великою внутрішньою пам’яттю? Потрібен плеєр для активного використання — тренувань, поїздок і повсякденного прослуховування музики. Я шукаю максимально простий у використанні пристрій, але цікавить, що буде зручніше в довгостроковій перспективі. Якщо багато музики, чи краще мати додаткову карту пам’яті? Які плюси і мінуси у кожного варіанту?

Sifolin Сообщение # 2
Одесский форум Одесса
Генералиссимус
Привіт! Я довго користувався плеєром з великою пам’яттю, але потім зрозумів, що мій основний мінус — обмежений обсяг. Зараз користуюсь плеєром з microSD, і це набагато зручніше! Просто вставив картку з 64 ГБ, і все — достатньо для величезної кількості музики. Мені важливо мати багато місця, особливо якщо слухаю плейлисти на довгі поїздки або тренування. Внутрішня пам’ять, звісно, зручна, але все одно швидко заповнюється, а картки пам'яті можна легко замінити або збільшити, не турбуючись про обмеження. Це ідеально для людей, які хочуть мати різні колекції музики чи багато треків для тренувань!

Irinka24 Сообщение # 3
Одесский форум Одесса
Генералиссимус
Дякую за відповідь! Це допомогло мені зрозуміти, що слот для microSD може бути зручнішим варіантом для довготривалого використання. Але скажи, будь ласка, чи впливає на швидкість відтворення музики те, яка картка стоїть у плеєрі? Тобто, чи є різниця між класами карток microSD, особливо якщо я захочу використовувати плеєр для аудіофайлів високої якості? Чи варто брати плеєр, в якому можна змінити карту пам’яті, якщо планую слухати музику в безперервному режимі?

Sifolin Сообщение # 4
Одесский форум Одесса
Генералиссимус
Так, є різниця між класами карток microSD, це важливо, якщо плануєш використовувати плеєр для високоякісної музики або аудіофайлів великого розміру. Вибираючи прості та зручні плеєри з microSD, звертай увагу на клас картки — для безперервного відтворення музику з карти пам'яті потрібна швидка карта (Class 10 або UHS-I). Зазвичай  портативний mp3  плеєр працює добре з такими картами, не буде зависань і пропусків у музиці. Також, наявність слота дає можливість зручніше оновлювати і додавати нові треки, без необхідності переписувати файли через комп’ютер. Картки можна міняти за потреби, і так зберігається швидкість роботи плеєра. Тому, якщо ти плануєш мати багато музики або використовувати плеєр для тренувань, слоти для microSD точно нададуть більше гнучкості.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

close