|
Стикались з тим, що підгузки протікають на ніч?
|
|
| Трынделкин | Сообщение # 1 |
 Генералиссимус
Статус: Offline
| Чесно, уже третій тиждень ламаю голову над тим, чому наш малюк стабільно прокидається з мокрою спиною і штанцями, навіть коли перед сном усе сухо та сидить рівно. Протікання ночами стало такою проблемою, що доводиться прати постіль майже щодня, і це вже трохи втомлює. Пробував міняти перед сном частіше, пробував змінювати час останнього годування, але нічого не допомагає, і я вже починаю думати, що потрібен інший підхід. Можливо, хтось стикався з тим, що підгузок ніби не витримує саме нічний об’єм, і підкажете, як краще підібрати нічний варіант, щоб нарешті виспатися без протікань?
|
| |
| |
| Sifolin | Сообщение # 2 |
 Генералиссимус
Статус: Online
| Я теж проходив через цю історію, коли дитина раптом почала пити більше рідини перед сном, і звичайний підгузок перестав справлятися. У багатьох випадках проблема не в самому підгузку, а в тому, що нічний сон довгий, малюк рухається, підкручуються бортики, змінюється посадка і волога просто не встигає всмоктатися рівномірно. Добре працює варіант з підвищеною поглинальною здатністю, коли шар всередині зберігає форму і не згортається під вагою, і тоді рідина розподіляється рівніше. Важлива ще й правильна фіксація, бо коли липучки натягнуті занадто туго або занадто слабо, з’являються проміжки, через які рідина виходить назовні. Підібрати модель, що тримає форму всю ніч, практично завжди вирішує проблему.
|
| |
| |
| Трынделкин | Сообщение # 3 |
 Генералиссимус
Статус: Offline
| Звучить дуже знайомо, бо саме бортики найчастіше виявляються вологими, ніби вони першими здаються під напором, і я вже думав, чи проблема в розмірі, чи в самій структурі. Малюк дуже рухливий, за ніч перевертається десятки разів, і підгузок справді згортається всередині, особливо в районі живота та спини. Ще бачив, що інколи навіть коли об’єму вологи небагато, верхній шар мокрий і здається, що волога не проходить досить глибоко. Мені потрібен варіант, що працює саме на тривалий сон, бо прати постійно вже несила. Хочу розібратися, на що дивитися перш за все, щоб не купити чергову пачку, яка не вирішить нічого.
|
| |
| |