[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Хто вже пробував Bombay Sapphire, чи дуже відчутна різниця?
Sifolin Сообщение # 1
Одесский форум Одесса
Генералиссимус
Статус: Offline
Дуже цікаво дізнатися — чи маєте досвід із джином Bombay Sapphire і чи ви відчували помітну різницю порівняно зі звичайними джинами, які купуєте частіше? Мене цікавить, чи він справді вирізняється в ароматиці чи смаковому профілі: наприклад, чи більш виразно відчувається цитрус, спеції або менш «хвойний» запах ялівцю? І ще — чи варто звернути увагу саме на нього, якщо хочете трохи «підвищити планку» свого коктейль-повсякдення?

Трынделкин Сообщение # 2
Одесский форум Одесса
Генералиссимус
Я вже випробував Bombay Sapphire кілька разів, і моя думка така: він має певну відмінність від «звичайних» джинів. По-першу, аромат дійсно трохи nhẹший у відчуттях: жодного нав’язливого хвойного ялівцю не домінує, натомість більше цитрусових нот, легкий квітковий та пряний фон. Наприклад, у смаку виділяється лимонна цедра, коріандр, м’які спеції на фіналі. Я б сказав, що цей джин більше «універсальний» для коктейлів — він не настільки агресивний, щоб перебивати тонкі інгредієнти, але водночас має характер. Якщо ви звикли до типового джину з ялівцем, можливо, ця версія здасться менш «класичною», але саме це й може бути перевагою.

Sifolin Сообщение # 3
Одесский форум Одесса
Генералиссимус
Я ще не мав нагоди спробувати Bombay Sapphire, тому трохи вагаюсь — з одного боку хочу щось нове, а з іншого боюся, що буде занадто «легкий» і не дасть того самого «затишного» ялівцевого профілю, який мені подобається. Мене цікавить, чи варто брати відразу його чи лишити класичні джини, і чи він добре «тягне» у форматі просто зі льодом або з тоніком, чи краще саме як база для коктейлів. Чи не буде так, що він «загубиться» в міксі, і ви втратите саме ту особливу нотку, яка вам подобається в джині?

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

close