[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Де можна придбати кухонні прилади?
Sifolin Сообщение # 1
Одесский форум Одесса
Генералиссимус
Статус: Offline
Ото вже кілька тижнів думаю собі про те, щоб оновити деякі кухонні прилади, бо мої ще з дев’яностих, а зараз, самі знаєте, технології зробили крок уперед, як казав мій онук. Хочу собі щось, аби було зручно готувати, але й щоб не надто складно в користуванні — бо я, все ж таки, не інженер. Цікавить, скажімо, мультиварка, електроплита або, може, якісь нові духові шафи, про які я лише чув. Можливо, хтось уже користувався і може порадити модель, яка не вибаглива, але надійна, щоб і борщ варити, і картоплю запікати, і часом рибку на пару зробити?

Трынделкин Сообщение # 2
Одесский форум Одесса
Генерал-лейтенант
Я теж нещодавно все міняла на кухні. Найкраще, що ми взяли — це індукційна плита і комбінована духовка з паровою функцією. Готує просто фантастично! Ще є мультиварка з відкладеним стартом — я ставлю ввечері, а вранці каша гаряча. І обов’язково візьміть витяжку, бо без неї навіть борщ пахне на весь дім. До речі, зараз багато що роблять із сенсорним керуванням, дуже зручно — не треба крутити ручки, все одним дотиком. Якщо хочете щось конкретне, можу порадити марки, що в мене вже більше року працюють без проблем.

Sifolin Сообщение # 3
Одесский форум Одесса
Генералиссимус
Я от якраз і замислювався над тією витяжкою, бо печі в мене нема, а плитка стара димить. І щоб не дуже шуміла, бо в хаті й так луна. А про мультиварку з таймером — це цікаво, бо зранку, як встаю о п’ятій, то хочеться, щоб уже гаряче було.

Трынделкин Сообщение # 4
Одесский форум Одесса
Генерал-лейтенант
дуже раджу вам звернути увагу на техніку від Franke — це швейцарська якість, яка справді відчувається в кожній дрібниці. Ми коли робили ремонт кухні, теж розгубилися серед брендів, але після численних порад і відгуків зупинилися саме на них — і не пошкодували жодного разу! У них дуже зручні духові шафи з комбінованими режимами: і конвекція, і пар, і гриль — усе в одному. Страви готуються значно швидше й смачніше, ніж у звичайній духовці. А ще витяжки: потужні, але працюють тихо, можна навіть дитину не розбудити, коли готуєш щось пізно ввечері. Мийки в них теж дуже зручні — глибокі, не бризкає вода, а поверхня легко миється, нічого не лишається після буряка чи кави. Ну і, звісно, естетика — все виглядає стильно, сучасно, без зайвого блиску, ідеально для будь-якої кухні, навіть невеликої.
Що найголовніше — все можна подивитися й обрати на їхньому офіційному сайті httрs://f-рartnеr.kyіv.uа/ Це офіційний партнер Franke в Україні, тож ціни адекватні, без накруток, є гарантія, і, якщо потрібно, надають безкоштовну консультацію. Мене менеджер дуже уважно вислухав і допоміг підібрати комплект, який підійшов під мою невелику кухню з усіма потребами. Щиро раджу вам хоча б просто подивитися — можливо, саме там знайдете щось, що ідеально пасуватиме вам по функціоналу і бюджету. Успіхів у кухонному оновленні.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

close