[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Вам відома кіноафіша фільмів на українській мові?
Трынделкин Сообщение # 1
Одесский форум Одесса
Генерал-майор
Статус: Offline
Ти коли-небудь помічав, що в Україні стає все більше фільмів, які виходять на екран саме українською мовою? Я часто стикаюсь із ситуацією, коли шукаю кіноафішу, а не можу знайти нічого, що було б повністю перекладено чи дубльовано українською. А ти знаєш, де можна знайти таку афішу фільмів, щоб бути в курсі всіх новинок саме на нашій мові?

katuha Сообщение # 2
Одесский форум Одесса
Подполковник
Ну, якщо чесно, я теж не завжди можу знайти таку афішу одразу, але можна звернути увагу на різні онлайн-ресурси, де кіно афіші публікуються в різних варіантах. Зазвичай такі сайти мають рубрики, де можна відфільтрувати новинки і знайти інформацію по фільмах, дубльованих чи озвучених українською. Однак, це більше стосується платформ, що спеціалізуються на цьому.

Трынделкин Сообщение # 3
Одесский форум Одесса
Генерал-майор
Так, я теж чув, що є різні ресурси, які дозволяють побачити кіноафішу, але є таке відчуття, що не все завжди зрозуміло. Я шукав фільми, котрі виходять в кінотеатри в найближчі дні, і так важко було знайти точну інформацію на українській мові. Може, є якийсь універсальний сайт, який би зібрав всі новинки, щоб я точно знав, куди йти?

Sifolin Сообщение # 4
Одесский форум Одесса
Генералиссимус
Цитата Трынделкин ()
Так, я теж чув, що є різні ресурси, які дозволяють побачити кіноафішу, але є таке відчуття, що не все завжди зрозуміло. Я шукав фільми, котрі виходять в кінотеатри в найближчі дні, і так важко було знайти точну інформацію на українській мові. Може, є якийсь універсальний сайт, який би зібрав всі новинки, щоб я точно знав, куди йти?
Є дуже зручний сайт, на якому можна знайти новинки кіно українською мовою  https://kinоаfisha.cоm.uа/ актуальні сеанси та події в кінотеатрах і його назва Кіноафіша. Це справжній помічник для тих, хто хоче бути в курсі нових фільмів, що виходять саме на українській. 
Тут зібрані не тільки актуальні фільми з дубляжем чи озвученням, але й повна інформація про час сеансів та наявність квитків. Зокрема, на цьому сайті можна також знайти новини про найближчі релізи і прем'єри, що виходять у форматі українського перекладу.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

close