[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Зубна паста проти карієсу — вона реально працює (Дніпро)?
Irinka24 Сообщение # 1
Одесский форум Одесса
Генералиссимус
Статус: Offline
Привіт! Чула, що є зубні пасти, які можуть допомогти в боротьбі з карієсом. Але чи справді вони працюють? І чи є якась різниця між звичайною пастою та пастою "проти карієсу"? Хотілося б почути ваші думки.

Sifolin Сообщение # 2
Одесский форум Одесса
Генералиссимус
Я вважаю, що паста проти карієсу дійсно важлива, особливо для тих, у кого є схильність до цього. Звісно, це не замінить візит до стоматолога, але вона може допомогти зміцнити зубну емаль і захистити від утворення карієсу. Я використовую таку пасту вже не один рік і помітив, що проблеми з зубами стали менш частими. Так, може й не так швидко, але результат є! Якщо хочеш реально захистити зуби, то варто спробувати.

Irinka24 Сообщение # 3
Одесский форум Одесса
Генералиссимус
Дякую за відповідь! Мені це цікаво, бо останнім часом часто чула про пасти з фтором, які борються з карієсом. Але чи правда, що фтор може бути шкідливим, якщо його занадто багато? І чи варто вибирати пасти з додатковими компонентами, такими як кальцій чи фосфати?

Sifolin Сообщение # 4
Одесский форум Одесса
Генералиссимус
Фтор дійсно важливий для зміцнення зубної емалі у Дніпрі  https://bit.ly/3ZPvUUs   , але як і з будь-яким компонентом, важливо не переборщити. У пастах, що продаються в аптеках, вміст фтору зазвичай знаходиться в межах безпечних норм, тому вони не повинні завдати шкоди. Кальцій і фосфати теж корисні, оскільки допомагають відновлювати зубну емаль. Звісно, кожен організм індивідуальний, і варто обирати пасту, яка підходить саме вам. Якщо говорити про зубні пасти у Дніпрі, то там є широкий вибір таких паст, і можна знайти ту, яка буде максимально ефективною. Якщо є сумніви, то краще проконсультуватися зі стоматологом, адже для кожної людини важливо знайти свій варіант пасти, щоб вона працювала на всі 100%.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

close