[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Який метал краще поєднується з діамантом?
Sifolin Сообщение # 1
Одесский форум Одесса
Генералиссимус
Статус: Offline
Порадьте, який метал краще поєднується з діамантом — жовте чи біле золото? Дивлюсь каблучку на подарунок і не можу визначитися. Хочеться, щоб виглядало сучасно і не надто помітно, але при цьому елегантно.

Irinka24 Сообщение # 2
Одесский форум Одесса
Генералиссимус
Я люблю біле золото — воно підкреслює блиск каменю і виглядає дуже сучасно. Але жовте теж круте, тепліше і більш класичне. Тут більше питання стилю людини і того, які прикраси вона вже носить.

Sifolin Сообщение # 3
Одесский форум Одесса
Генералиссимус
Дякую за відповідь, стало трохи зрозуміліше. Я якраз думаю про універсальний варіант, щоб каблучка пасувала і до повсякденного одягу, і до більш святкових образів. Скажіть, будь ласка, чи біле золото не виглядає занадто холодно в реальному житті? І ще цікаво — якщо брати жовте золото, чи не буде воно виглядати занадто класично або навіть старомодно? Хочеться знайти баланс між сучасністю і класикою.

Irinka24 Сообщение # 4
Одесский форум Одесса
Генералиссимус
Якщо говорити про сучасні тенденції, то і біле, і жовте золото чудово поєднуються з діамантами, але дають різний настрій прикрасі. Біле золото робить каблучка з діамантом  guzema.uа/yuvelirni-prykrаsy/kаbluchky/filter/kaminnya-diаmоnd/  більш стриманою, чистою за стилем і сучасною — воно ніби підсилює блиск каменю і створює мінімалістичний ефект. Жовте золото виглядає тепліше і благородніше, додає класичності, але сучасні дизайни роблять його дуже актуальним, особливо коли форма каблучки лаконічна. Багато моделей зараз мають тонкий обідок і просту посадку каменю без зайвогорі декоративності, тому навіть жовте золото не виглядає старомодно. Я б радила орієнтуватися на стиль людини: якщо вона носить сріблясті відтінки — бери біле золото, якщо теплі аксесуари — жовте. У будь-якому випадку, каблучка з діамантом у мінімалістичному дизайні залишиться актуальною і універсальною на довгий час.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

close