Чим можна швидко перекусити на роботі?
|
|
Irinka24 | Сообщение # 1 |
 Генералиссимус
Статус: Offline
| Колеги, підкажіть, будь ласка, чим можна швидко перекусити на роботі, щоб це було більш-менш ситно, але при цьому не займало багато часу? Робота в офісі іноді затягується, на обід не завжди є можливість нормально вийти. Шукаю варіанти, які можна зберігати на роботі й при потребі швидко приготувати чи з’їсти. Може, у когось є власні перевірені ідеї, буду вдячна за поради.
|
|
| |
Sifolin | Сообщение # 2 |
 Генералиссимус
| О, знайома тема! У мене теж часто таке буває, що часу взагалі обмаль. Я собі зазвичай тримаю горіхи, сухофрукти й якісь батончики з вівсянкою. Це реально рятує, бо наїстися можна швидко, а енергії вистачає. Ще варіант – взяти звичайні бутерброди з дому, тільки роблю їх простими: сир, шинка, огірок. І все – на роботі перекусив і далі в бій.
|
|
| |
Irinka24 | Сообщение # 3 |
 Генералиссимус
| Дякую за ідеї! Горіхи та сухофрукти справді практичні. А бутерброди я теж іноді беру, але хочеться ще щось гаряче для різноманітності. Чи можеш порадити щось таке, що можна швидко залити окропом чи розігріти в мікрохвильовці, і щоб було хоч трошки схоже на нормальну їжу, а не лише снеки?
|
|
| |
Sifolin | Сообщение # 4 |
 Генералиссимус
| О, тут взагалі без варіантів – мене реально рятує їжа швидкого приготування Мівіна https://bit.ly/4gtPL2N Ну серйозно, це, мабуть, найзручніший варіант для роботи, бо тобі треба лише гаряча вода – і через пару хвилин у тебе вже є повноцінна страва. Я беру різні смаки, бо їх реально багато: курка, яловичина, грибна, навіть з овочами. І що класно – вона доступна по ціні, можна купити цілу упаковку й зберігати прямо на роботі. Коли ти голодний і немає часу бігати в кафе, Мівіна виручає конкретно. Я ще іноді додаю шматочки ковбаски чи яйце – виходить взагалі супер! От чесно, для офісного перекусу – ідеальний варіант.
|
|
| |