[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Скільки коштує оформити Зелену карту?
Irinka24 Сообщение # 1
Одесский форум Одесса
Генералиссимус
Статус: Offline
Привіт усім! У мене таке питання: планую поїхати на авто в Європу, і мені потрібно оформити Зелену карту. Хочу дізнатися, скільки це коштує та який пакет обрати для подорожі по країнах ЄС? Чи є різниця між страховками в різних компаніях? Раніше не користувалася таким сервісом, тому поки що трохи заплуталася в деталях. Буду вдячна за поради!

Sifolin Сообщение # 2
Одесский форум Одесса
Генералиссимус
Я теж нещодавно оформлював Зелену карту для поїздки по Європі. Якщо говорити про ціни, то вони можуть варіюватися в залежності від того, яке покриття ти хочеш. Є базові пакети, які включають лише відповідальність за шкоду, завдану третім особам, але є й розширені варіанти, що включають медичну допомогу, евакуацію та допомогу на дорозі. Я оформлював через Оранту, вони мають хороші умови і зрозуміле покриття для подорожей ЄС. Як на мене, найкраще обрати саме розширену страховку, особливо якщо плануєш подорожувати через кілька країн.

Irinka24 Сообщение # 3
Одесский форум Одесса
Генералиссимус
Дякую за відповідь! Розширений пакет, мабуть, э найкращим варіантом. А чи можна застрахувати автомобіль від всіх можливих випадків, що можуть статися під час поїздки, включаючи поломки чи аварії? Чи покриває така страховка також витрати на ремонт або інші непередбачувані ситуації? Це важливе питання, адже за кордоном все може трапитися, тому хочеться бути впевненим у захисті.

Sifolin Сообщение # 4
Одесский форум Одесса
Генералиссимус
Я також стикався з подібним питанням перед своєю поїздкою. Я оформлював Зелену карту https://bit.ly/443S48F  з максимальною страховкою від Оранти. Якраз під час поїздки до Польщі мій автомобіль поламався на трасі, і завдяки цій страховці я зміг не тільки безпечно дістатися до найближчого сервісу, а й отримати компенсацію за ремонт. Було покрито не лише шкоду, заподіяну іншому транспорту, а й усі витрати на ремонт автомобіля, а також евакуацію машині. Моя страховка включала допомогу на дорозі, що дійсно мені знадобилося, коли зі мною сталася така непередбачувана проблема. Тому, якщо хочеш бути захищеним та спокійним під час поїздки, я все ж таки рекомендую оформити такий пакет. Бо це той випадок, коли краще перестрахуватися, особливо якщо знаходишся в іншій країни.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

close