[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Хочу купити новий фен для волосся
Sifolin Сообщение # 1
Одесский форум Одесса
Генералиссимус
Статус: Offline
Друзі, допоможіть розібратися! Хочу купити новий фен, але не можу визначитися з вибором. В магазинах їх стільки, що очі розбігаються: іонізація, різні температурні режими, потужність від 1200 до 2500 Вт. Що дійсно важливо для якісного сушіння волосся, а що просто маркетинговий хід? І які бренди надійні, щоб фен не згорів через рік?

Irinka24 Сообщение # 2
Одесский форум Одесса
Генералиссимус
Якщо у тебе тонке або пошкоджене волосся, краще обирати фен із регулюванням температури та іонізацією – це допоможе зменшити пересушування і електризацію. Потужність теж має значення: для домашнього використання достатньо 1600-1800 Вт, а якщо хочеш швидко сушити густе волосся – бери від 2000 Вт. Бренди? Перевірені виробники – Dyson, Parlux, BaByliss, але є і доступніші варіанти, які теж добре працюють.

Sifolin Сообщение # 3
Одесский форум Одесса
Генералиссимус
Дякую за пояснення! А що скажеш про насадки? Варто звертати увагу на кількість, чи в реальності користуєшся тільки однією-двома? Бачив моделі з дифузором, концентратором, гребінцем, якісь нові розробки для об'єму. Наскільки це корисно в щоденному укладанні, чи краще просто обрати якісний фен із хорошим повітряним потоком?

Irinka24 Сообщение # 4
Одесский форум Одесса
Генералиссимус
Насправді, більшість людей користуються тільки концентратором, бо він допомагає швидше висушити волосся і зробити укладку. Дифузор корисний, якщо у тебе кучеряве або хвилясте волосся – він допомагає підкреслити текстуру і зробити гарні локони. Насадки-гребінці більше підходять для випрямлення, але вони менш популярні. Важливіше звернути увагу на покриття нагрівального елемента, щоби воно не пересушувало волосся. Якщо шукаєш перевірений варіант, зверни увагу на фени для волосся https://bit.ly/3QHjNEc   від відомих брендів, які мають іонізацію та функцію холодного повітря – це допоможе зберегти здоров’я волосся і зробити гарну укладку.

Kicyne Сообщение # 5
Одесский форум Одесса
Рядовой
А як зрозуміти, що покриття «не пересушує»? Є якісь маркування чи тільки по бренду орієнтуватись?

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

close