[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Потрібні засоби при легкому нетриманні сечі (Дніпро)
Irinka24 Сообщение # 1
Одесский форум Одесса
Генералиссимус
Статус: Offline
Підкажіть, будь ласка, хто стикався з легким нетриманням? Після пологів з’явився дискомфорт, особливо при кашлі або спорті. Хочу знайти зручний варіант для щоденного використання, щоб було непомітно під одягом.

Sifolin Сообщение # 2
Одесский форум Одесса
Генералиссимус
Не соромся цієї теми, це часта історія. Моя мама користується спеціальними засобами і каже, що вони реально відрізняються від звичайних прокладок. Головне — щоб добре вбирали і не створювали відчуття вологи.

Irinka24 Сообщение # 3
Одесский форум Одесса
Генералиссимус
Дякую за підтримку, справді тема делікатна. Я просто боюся купити щось невдале й потім не користуватися. Підкажіть, будь ласка, чи є різниця між варіантами за рівнем поглинання? І чи вони зручні для активного дня, коли багато рухаєшся? Хотілося б, щоб були тонкі, але надійні, без стороннього запаху й подразнення шкіри. Якщо маєте досвід — буду вдячна за детальнішу пораду.

Sifolin Сообщение # 4
Одесский форум Одесса
Генералиссимус
Зараз урологічні прокладки у Дніпрі  https://bit.ly/4rv49g3  представлені в різних форматах — від тонких для легкого ступеня до більш щільних із підвищеним рівнем поглинання. Вони розроблені саме для контролю нетримання, тому краще нейтралізують запах і швидше вбирають вологу, ніж звичайні гігієнічні. Є моделі анатомічної форми, які добре прилягають до тіла й залишаються непомітними під одягом. Також варто звернути увагу на наявність дихаючого шару — це зменшує ризик подразнення. Деякі варіанти мають індикатор вологості або додаткові захисні бортики. Для активного дня краще обирати середній рівень поглинання, навіть якщо проблема легка — так буде спокійніше. І не хвилюйся, зараз є багато якісних рішень, які дозволяють почуватися впевнено та комфортно щодня.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

close