[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Продуктовая точка
AndriiLazo Сообщение # 1
Одесский форум Одесса
Рядовой
Статус: Offline
Открыли с другом торговую точку продуктов питания. Теперь нужны поставшики товара на постоянной основе. Помогите кто знает найти.

С ув. Лазоренко Андрей

vikivistos Сообщение # 2
Одесский форум Одесса
Рядовой
Я думаю, что поставщики сами вас найдут. Только увидят точку - сразу прилетят.

С ув. Виктоия

Lelik Сообщение # 3
Одесский форум Одесса
Рядовой
вввввввввввввввв

бобер Сообщение # 4
Одесский форум Одесса
Рядовой
Мені терміново потрібна ваша допомога. Хочу знайти найкращий сервіс для замовлення продуктів з доставкою додому. Порадьте, будь ласка, перевірені варіанти, де можна знайти широкий асортимент продуктів, швидку доставку та приємні ціни. Чи є у вас досвід користування подібними послугами? Хотілося б почути ваші рекомендації щодо надійних сервісів, бо на ринку зараз так багато пропозицій, що легко загубитися.

делок Сообщение # 5
Одесский форум Одесса
Сержант
Я знаю чудове місце, де можна замовити продукти з доставкою, і це - Auchan. Їхній сервіс мене приємно вразив своїм великим вибором товарів та зручним інтерфейсом на сайті. Особливо рекомендую звернути увагу на розділ з крупами. Наприклад, якщо тобі потрібна гречана крупа https://аuchаn.zаkаz.uа/uk/categories/buckwheat-auchan/ , то вони пропонують якісний продукт за розумною ціною, а доставка завжди вчасна. Також дуже подобається, що вони постійно оновлюють свій асортимент і проводять акції, тож можна знайти вигідні пропозиції. Крім того, всі продукти ретельно упаковані, що забезпечує їх збереження під час транспортування.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

close