Охорона складу
|
|
Irinka24 | Сообщение # 1 |
 Генералиссимус
Статус: Offline
| У нас на підприємстві невеликий склад, де зберігаються товари та обладнання. Замки та базові камери вже встановлені, але я розумію, що цього може бути недостатньо, особливо коли на складі немає людей або в нічний час. Мене цікавить, хто користувався професійними сервісами охорони складу, які реально працюють і дозволяють спокійно залишати склад без нагляду, не хвилюючись за безпеку цінних речей.
|
|
| |
Sifolin | Сообщение # 2 |
 Генералиссимус
| Я стикався з такою проблемою на своєму складі. Просто замки і камери не рятують, особливо якщо склад у промисловій зоні, де бувають сторонні люди. Ми підключили професійну охорону, і це зовсім інший рівень безпеки. Сигналізація миттєво спрацьовує, група реагування виїжджає на місце, і ти одразу знаєш, що твої товари під захистом. Це реально знімає стрес, бо не потрібно постійно перевіряти камери або хвилюватися, що щось станеться в нічний час.
|
|
| |
Irinka24 | Сообщение # 3 |
 Генералиссимус
| Дякую, дуже цінна порада. А можеш уточнити, яку саме охоронну компанію ви підключили і які функції для вас були найважливішими? Цікавить, чи реагують на спрацювання сигналізації миттєво, чи це скоріше профілактика і віддалений контроль?
|
|
| |
Sifolin | Сообщение # 4 |
 Генералиссимус
| Ми підключили склад до охоронної компанії OIB https://oib.cоm.uа/ Вони встановили сигналізацію з датчиками руху та відкриття дверей, а також підключили все до пульта централізованого спостереження. У разі спрацювання сигналізації група реагування миттєво виїжджає на місце, перевіряє приміщення і забезпечує безпеку товарів. Я отримую повідомлення про будь-які спрацювання і можу відстежувати ситуацію навіть з телефону, коли перебуваю поза складом. Це дозволяє спокійно залишати склад без нагляду, не хвилюватися за цінне обладнання та вантажі. Професійний підхід охоронної компанії OIB реально знімає стрес і додає відчуття захищеності, бо знаєш, що у разі будь-якої небезпеки приїдуть фахівці і швидко вирішать ситуацію, що особливо важливо для безпеки персоналу та збереження товарів.
|
|
| |