Порадьте іграшку для кота
|
|
Sifolin | Сообщение # 1 |
 Генералиссимус
Статус: Offline
| Можливо, хтось стикався з такою ситуацією: наш кіт Барсик почав гризти дитячі іграшки. Ми вже і лаяли, і відволікали, і ховали речі — не допомагає. Підозрюю, що йому просто нудно, а ще він ревнує до дитини. Тому вирішили купити йому спеціальну іграшку, але не маю жодного уявлення, яка саме зацікавить дорослого кота. Бо більшість варіантів у магазині виглядають або надто примітивно, або якісь занадто гламурні й непрактичні. Хотілося б знайти щось справді цікаве, безпечне, не дуже дороге й таке, щоб захопило його надовго. Хто що брав для своїх хвостатих улюбленців?
|
|
| |
Трынделкин | Сообщение # 2 |
 Генерал-полковник
| Я маю троє котів, і повірте, кожному з них подобається щось своє. Але найкраще зарекомендували себе іграшки з котячою м’ятою, тунелі, кульки з отворами для смаколиків та іграшки, які рухаються самі — наприклад, мишки на батарейках або сенсорні пристрої. З досвіду: краще купити декілька різних типів, ніж одну дорогу — тоді легше зрозуміти, що саме його “зачепить”. Ще раджу уникати всього надто яскравого або з дзвіночками — вони дратують не лише кота, а й всю родину. Ну і обов’язково перевіряйте склад — якісний пластик чи тканина, без шкідливих запахів.
|
|
| |
Sifolin | Сообщение # 3 |
 Генералиссимус
| Ви мене трохи заспокоїли, бо я вже думала, що з нашим Барсиком щось не так. Ви згадали іграшки на батарейках і сенсорні — це цікаво. А чи є якийсь магазин, де можна одразу побачити великий вибір і почитати відгуки про них? Бо я боюсь купити щось непотрібне знову.
|
|
| |
Трынделкин | Сообщение # 4 |
 Генерал-полковник
| Я сам вже давно користуюсь перевіреним ресурсом — інтернет-магазином ЗооВет. (купити іграшки для котів httрs://zоо-vet.соm.uа/ihrashky-dliа-kоtіv/ ) Там справді великий вибір іграшок для котів — від найпростіших плюшевих мишок і гумових кульок до сучасних інтерактивних моделей, які реагують на рух або автоматично вмикаються в певний час. Особисто купував там тунель з шурхотливими стінками — усі троє моїх котів у захваті! Ще зручно, що на сайті є фільтри за віком кота, типом активності, матеріалом — це дуже полегшує вибір. А головне — якість справді хороша, жодного разу не було, щоб щось розпалось чи мало дивний запах. Доставка швидка, підтримка адекватна. І, що важливо для вас, є детальні описи й чесні відгуки покупців. Раджу почати саме з цього магазину — вибір величезний, ціни адекватні, і, що головне, ваш Барсик точно отримає те, що йому до вподоби.
|
|
| |