[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
З чого почати в криптовалюті?
Трынделкин Сообщение # 1
Одесский форум Одесса
Генерал-лейтенант
Статус: Offline
Як людині, яка в комп’ютерах розбирається лише на рівні “включив — працює”, що воно таке ці Asic-майнери і чи має взагалі сенс в 2025 році з ними зв’язуватись? Чув, що з їх допомогою можна заробляти на криптовалюті, але не зовсім розумію, з чого почати і які витрати на все це добро. Сусід купив собі якогось “антмайнера” і каже, що прибуток непоганий, але ж там шум стоїть, як від трактора в гаражі. Чи існують якісь менш шумні моделі? І головне — як зрозуміти, що це нормальна техніка, а не китайський лом на останньому подиху?

katuha Сообщение # 2
Одесский форум Одесса
Подполковник
Я теж не була в темі, але трохи розібралась. Asic-майнери — це спеціальні пристрої, які створені лише для майнінгу, на відміну від відеокарт. Вони ефективніші, але шумні й споживають багато електроенергії. Якщо хочеш щось менш галасливе — придивись до моделей з водяним охолодженням, хоч і коштують вони дорожче. Наприклад, Antminer S19 XP Hydro має водяну систему охолодження і рівень шуму значно нижчий, ніж у повітряних аналогів. Щодо початку — важливо враховувати не лише ціну майнера, а й витрати на електрику, охолодження, розміщення. І головне — купуй лише у перевірених продавців, бо є ризик отримати відновлений пристрій без гарантії

Трынделкин Сообщение # 3
Одесский форум Одесса
Генерал-лейтенант
Я б, може, і взяв собі щось тихе, бо в мене в гаражі вже вистачає звуку — не хочеться ще й від майнера реву, як від болгарки. А де подивитись ті моделі, щоб були нові, з гарантією, і щоб не намахали? Бо по оголошеннях якось стрьомно…

katuha Сообщение # 4
Одесский форум Одесса
Подполковник
Я теж спочатку хотіла взяти на OLX, але надивилась стільки історій про «відновлені» пристрої, які ламалися через місяць, що вирішила шукати лише через перевірені сервіси. Раджу звернути увагу на сайт Tophash. Це спеціалізований інтернет-магазин, який займається саме Asic-майнерами httрs://tорhash.uа/саtаlоg/аsіс-mainerі Там можна знайти як нові, так і б/в моделі з повним описом, технічними характеристиками та гарантією. У них є навіть консультація перед покупкою, і вони допомагають підібрати модель під конкретні умови — типу рівня шуму, споживання електроенергії чи бюджету. Я там замовляла для чоловіка Antminer, усе прийшло вчасно, запаковано як слід, і працює вже кілька місяців без жодних проблем. Так що рекомендую.

AlexRom12 Сообщение # 5
Одесский форум Одесса
Рядовой
nice

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

close