|
Хто який тон для Maybelline Fit Me бере під світлу шкіру?
|
|
| iframes | Сообщение # 1 |
 Генералиссимус
Статус: Offline
| Привіт, підкажіть, будь ласка, який консилер для обличчя варто обрати, щоб приховати синці під очима і маленькі прищики, але щоб він не був надто щільний і не створював ефекту маски. І ще не знаю, де краще замовляти, бо хочу бути впевнена в якості.
|
| |
| |
| Jann | Сообщение # 2 |
 Генералиссимус
| Я завжди звертаю увагу на формулу — легкі кремові або рідкі консилери часто виглядають природніше, ніж дуже щільні. Також варто обрати відтінок, що трохи світліший за тон обличчя, якщо хочеш приховати темні кола під очима. Якщо шкіра жирна, краще брати матові текстури, а суха шкіра добре реагує на більш кремові. Але загальна порада — спробуй у реальному житті подивитись на відтінки або приклади нанесення.
|
| |
| |
| iframes | Сообщение # 3 |
 Генералиссимус
| Є сенс подивитись відео огляди цих продуктів, щоб зрозуміти, як вони поводяться при різному освітленні. Часто ті, що виглядають добре на одній людині, можуть виглядати зовсім інакше на іншій. І ще важливо, щоб консилер не підкреслював сухі ділянки шкіри, тому не варто брати надто сухі формули. Тестери у фізичних магазинах допомагають, але купувати в інтернеті часто вигідніше за ціною.
|
| |
| |
| Jann | Сообщение # 4 |
 Генералиссимус
| Я замовляю косметику тут httрs://mаudau.cоm.uа/cаtegor....ew-york вже не вперше, і віднедавна користуюсь консилером для обличчя Maybelline New York. У мене тонка і трохи сухувата шкіра під очима, і цей консилер не підкреслює сухість, а навпаки — виглядає дуже ніжно. Він комфортний на обличчі протягом цілого дня і добре вирівнює тон, не створюючи ефекту маски. Доставка була швидкою, і я могла обрати саме той відтінок, який мені підходить, бо на сайті є хороший опис і фото. Для мене це стало одним із улюблених засобів саме завдяки тому, що він природно виглядає і легко наноситься.
|
| |
| |