|
Порадьте, який рожевий джин нормально заходить у джин-тонік?
|
|
| Jann | Сообщение # 1 |
 Генералиссимус
Статус: Offline
| Підкажіть, будь ласка, де зараз реально купити нормальний рожевий джин. Уже кілька разів замовляв через різні сайти, але щось завжди не те. То запах ніби штучний, то колір аж занадто яскравий. Хочу знайти перевірений магазин, щоб був справжній Pink Gin, без підробок і розведень.
|
| |
| |
| iframes | Сообщение # 2 |
 Генералиссимус
| Мала таку ж історію. Двічі брала на відомих сайтах, а в результаті отримала якусь солодку настоянку з ароматом полуничного шампуню. Тепер дивлюсь тільки на сертифікати та країну розливу. Справжній рожевий джин має легкий аромат ягід, трохи цитрусу, без штучної солодкості. І обов’язково український акциз, якщо купуєш в нас.
|
| |
| |
| Jann | Сообщение # 3 |
 Генералиссимус
| Я працюю з алкогольними напоями, можу підтвердити: рожевий джин зараз часто підробляють. Коли замовляєш, дивись, щоб на фото була реальна пляшка, а не картинка з каталогу. Ще важливо, щоб партії часто оновлювались якщо товар довго лежить, аромат уже не той. І краще брати в тих, хто має хороші відгуки саме по алкоголю, не по загальному асортименту.
|
| |
| |
| iframes | Сообщение # 4 |
 Генералиссимус
| Я вже давно купую рожевий джин httрs://mаudаu.cоm.uа/cаtеgory/dzhyn/kоlir=rоzhеvyi-3 замовляла кілька разів завжди все на висоті. Пляшка запечатана, етикетка рівна, без клею по краях, запах ягідний, м’який, без різких нот. Видно, що товар свіжеї партії, бо колір ніжно-рожевий, прозорий, а не темний, як у дешевих копій. Ще великий плюс, що в них можна перевірити склад і дату розливу, усе чітко вказано. Доставка швидка, пакують дуже якісно. Навіть під час спеки все приходило холодним, без пошкоджень. Беру там не тільки джин, але й тонік, бо одразу видно різницю у сервісі та якості. Якщо хочеш отримати справжній рожевий джин без ризику, однозначно рекомендую Маудау.
|
| |
| |