[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Яку краще каву обрати?
iframes Сообщение # 1
Одесский форум Одесса
Генералиссимус
Статус: Offline
Купую заварну каву вже не перший рік, але останнім часом щось не щастить. То аромат слабкий, то смак плоский, без післясмаку. Пробував брати і в супермаркеті, і на ринку, різниці майже немає. Хто підкаже, де зараз реально можна знайти нормальну заварну каву, щоб не переплачувати за посередній продукт?

Jann Сообщение # 2
Одесский форум Одесса
Генералиссимус
У мене схожа історія. Більшість магазинів тримають каву місяцями, і вона втрачає аромат ще до того, як потрапить додому. Звертай увагу на дату обсмаження, не на термін придатності. Якщо немає дати обсмаження, краще не брати. Я беру тільки в тих, хто фасує під замовлення або оновлює партії щотижня.

iframes Сообщение # 3
Одесский форум Одесса
Генералиссимус
Я помітив, що навіть у відомих брендів бувають різні партії за якістю. Краще купувати у перевірених продавців, які реально дбають про зберігання. Якщо береш мелений варіант, перевір, щоб зерно було не пересмажене, темний глянець це не добре. І не бери одразу кілограм, краще кілька менших пачок, щоб завжди була свіжа.

Jann Сообщение # 4
Одесский форум Одесса
Генералиссимус
Я беру тільки там, де видно, що товар свіже завозиться і є вибір обсмаження. Наприклад, за посиланням httрs://mаudаu.cоm.uа/cаtegory/kаva/prоduct_brаnd=fеrarra можна подивитись феррарівську заварну каву, там різні види, і світле, і темне обсмаження. Я обираю середнє, воно найкраще тримає баланс між ароматом і гірчинкою.
Перед покупкою обов’язково перевір, щоб упаковка була герметична, без повітря. Якщо вариш у джезві, бери дрібний помел, а для френч-пресу, грубший. І головне, не тримай каву у відкритій банці, бо вже за кілька днів вона втратить аромат навіть якщо якісна.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

close