[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Де краще замовляти підгузки для дорослих?
Jann Сообщение # 1
Одесский форум Одесса
Генералиссимус
Статус: Offline
Друзі, підкажіть, де краще замовляти підгузки для дорослих? Потрібно для моєї бабусі, вона після перелому ноги, лікар сказав, що довго ще не зможе нормально рухатися. Не хочу бігати кожен тиждень по аптеках і шукати — думаю організувати доставку, щоб усе приходило додому.

iframes Сообщение # 2
Одесский форум Одесса
Генералиссимус
Я колись купував у найближчій аптеці, але там вибір був маленький. Часто доводилося брати те, що є, а не те, що підходить. Один раз навіть виявилося, що упаковка пошкоджена — дуже неприємно. З того часу вирішив більше не ризикувати.

Jann Сообщение # 3
Одесский форум Одесса
Генералиссимус
Я не купував, але чув, що онлайн замовляти простіше. Там можна знайти одразу потрібний розмір і не витрачати час на пошуки. Але головне, щоб магазин був перевірений. Бо є такі, що заманюють дешевою ціною, а потім доставляють щось зовсім інше.

iframes Сообщение # 4
Одесский форум Одесса
Генералиссимус
У мене схожа ситуація була з моєю тіткою. Ми теж довго шукали, де краще замовляти. В результаті зупинилися на інтернет-магазині Маудау httрs://mаudаu.cоm.uа/cаtegory/pidhuzky-dіia-dоroslykh там дуже сподобалося, що є різні категорії товарів, можна підібрати саме те, що потрібно для конкретної ситуації.
Я замовляв кілька разів — завжди все приходило швидко й без проблем. Асортимент великий, є зручні набори для регулярного використання. Також подобається, що менеджери реально допомагають підібрати товар під потреби, а не просто продають. Для мене важливо було, щоб не довелося хвилюватися за наявність і якість. Тому від щирого серця можу радити цей магазин.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

close