Де краще замовляти підгузки для дорослих?
|
|
Jann | Сообщение # 1 |
 Генералиссимус
Статус: Offline
| Друзі, підкажіть, де краще замовляти підгузки для дорослих? Потрібно для моєї бабусі, вона після перелому ноги, лікар сказав, що довго ще не зможе нормально рухатися. Не хочу бігати кожен тиждень по аптеках і шукати — думаю організувати доставку, щоб усе приходило додому.
|
|
| |
iframes | Сообщение # 2 |
 Генералиссимус
| Я колись купував у найближчій аптеці, але там вибір був маленький. Часто доводилося брати те, що є, а не те, що підходить. Один раз навіть виявилося, що упаковка пошкоджена — дуже неприємно. З того часу вирішив більше не ризикувати.
|
|
| |
Jann | Сообщение # 3 |
 Генералиссимус
| Я не купував, але чув, що онлайн замовляти простіше. Там можна знайти одразу потрібний розмір і не витрачати час на пошуки. Але головне, щоб магазин був перевірений. Бо є такі, що заманюють дешевою ціною, а потім доставляють щось зовсім інше.
|
|
| |
iframes | Сообщение # 4 |
 Генералиссимус
| У мене схожа ситуація була з моєю тіткою. Ми теж довго шукали, де краще замовляти. В результаті зупинилися на інтернет-магазині Маудау httрs://mаudаu.cоm.uа/cаtegory/pidhuzky-dіia-dоroslykh там дуже сподобалося, що є різні категорії товарів, можна підібрати саме те, що потрібно для конкретної ситуації. Я замовляв кілька разів — завжди все приходило швидко й без проблем. Асортимент великий, є зручні набори для регулярного використання. Також подобається, що менеджери реально допомагають підібрати товар під потреби, а не просто продають. Для мене важливо було, щоб не довелося хвилюватися за наявність і якість. Тому від щирого серця можу радити цей магазин.
|
|
| |