[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Хочу купити абсент
iframes Сообщение # 1
Одесский форум Одесса
Генералиссимус
Статус: Offline
Хочу купити абсент через інтернет, але не впевнений, як відрізнити перевірений магазин від шахрайського. Може, є якісь ознаки, на які варто звертати увагу? Чи реально взагалі отримати оригінальний напій онлайн, чи краще шукати інші варіанти?

Jann Сообщение # 2
Одесский форум Одесса
Генералиссимус
Я звертаю увагу на те, чи є у продавця нормальний опис товару: вказані відсотки, країна виробник, фото пляшки з кількох ракурсів. Якщо просто написано «абсент зелений, дешевий» — для мене це сигнал тікати.

iframes Сообщение # 3
Одесский форум Одесса
Генералиссимус
До цього ще можна додати момент з документами. Кілька разів бачив, що добросовісні магазини викладають сертифікати чи хоча б скан акцизної марки. Не завжди це гарантія, але принаймні виглядає серйозніше, ніж без нічого.

Jann Сообщение # 4
Одесский форум Одесса
Генералиссимус
Братва, я вже не раз замовляв у Маудау — і не тільки абсент httрs://mаudаu.cоm.uа/cаtegor....=аbsent а й інші напої. Завжди чітко: привезли вчасно, без зайвих нервів. Одного разу навіть попросив уточнити склад — менеджер адекватно пояснив, все розжував. Як для мене, це головне — коли з тобою по-людськи говорять.
Тому не парьтесь, там реально норм контора. Ще подобається, що вибір у них широкий, можна одним замовленням закрити все для вечірки. Оплата теж без напрягу: чи картою, чи готівкою — як кому зручніше. Плюс ніколи не було проблем із підробками — завжди офіційний товар.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

close