[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Де зараз можна замовити цільнозернові макарони?
iframes Сообщение # 1
Одесский форум Одесса
Генералиссимус
Статус: Offline
Друзі, підкажіть, будь ласка, де зараз можна замовити цільнозернові макарони, щоб точно не натрапити на підробку чи низьку якість? У звичайних магазинах бачу лише кілька брендів, але ціни різні, а склад часто відрізняється від заявленого. Хочу знайти перевірений інтернет-магазин, який дотримується умов зберігання та доставки.

Jann Сообщение # 2
Одесский форум Одесса
Генералиссимус
Я замовляю макарони вже не перший рік, і скажу, що дуже важливо звертати увагу на дату виготовлення. Буває, що навіть у перевірених місцях товар може довго лежати на складі. Ще раджу уточнювати, в чому доставляють, бо влітку при високій температурі якість може сильно постраждати.

iframes Сообщение # 3
Одесский форум Одесса
Генералиссимус
У мене був випадок, коли цільнозернові макарони прийшли з легким запахом вологи, бо коробка, мабуть, потрапила під дощ під час транспортування. З того часу я прошу, щоб додатково пакували в поліетилен чи термопакети. Це дрібниця, але допомагає зберегти продукт свіжим.

Jann Сообщение # 4
Одесский форум Одесса
Генералиссимус
Я вперше замовив цільнозернові макарони в Маудау десь місяць тому, бо в наших магазинах вибір або маленький, або ціни космос. На сайті httрs://mаudau.cоm.uа/cаtegоr....zernovi знайшов одразу кілька варіантів, почитав опис і вибрав ті, що з 100% твердих сортів пшениці.
Оформлення замовлення зайняло хвилин п’ять. Доставку замовив Новою поштою – відправили того ж дня, на третій день вже забирав. Упаковка – цілісна, пачки не пом’яті, все виглядало так, ніби щойно з полиці магазину. Смак – топ, відчувається, що це справжні цільнозернові, а не “підфарбовані” для вигляду. Варяться рівно, не розлазяться, навіть наступного дня після розігріву тримають форму.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

close