Як правильно внутрішню гідроізоляцію підвалу зробити?
|
|
iframes | Сообщение # 1 |
 Генералиссимус
Статус: Offline
| Планую робити внутрішню гідроізоляцію підвалу, і хочеться дізнатися, як правильно це зробити. Які матеріали краще використовувати? Що є найефективнішим? Де замовити?
|
|
| |
Jann | Сообщение # 2 |
 Генералиссимус
| Я використовував полімерну гідроізоляцію для внутрішніх робіт. Вона дуже зручна, наноситься прямо на стіни, створюючи ефективний бар'єр від вологи. Краще взяти матеріал, який можна наносити в кілька шарів. Мої рекомендації — це суміші на основі поліуретану або епоксидних смол, вони набагато довговічніші. Тільки пам’ятайте, що поверхня має бути добре підготовлена перед нанесенням.
|
|
| |
iframes | Сообщение # 3 |
 Генералиссимус
| Для внутрішньої гідроізоляції підвалу я використовував проникаючі суміші. Вони проникають в бетон на кілька міліметрів і блокують вологу. Це досить ефективно, і матеріал не такий дорогий, як, скажімо, мембрани. Важливо правильно підготувати поверхні, щоб суміш проникла якнайглибше. Це значно знижує ймовірність появи нових тріщин або проблем з вологістю.
|
|
| |
Jann | Сообщение # 4 |
 Генералиссимус
| Якщо говорити про матеріали, і вас цікавить внутрішня гідроізоляція підвалу httрs://szbк.prо/gidrоizolyаcziyа/gidrоizоlyacziyа-pidvаlu/ то найкраще підходять проникаючі герметики або мембрани, що спеціально розроблені для таких умов. Я сам робив це через «Системи Захисту Будівельних Конструкцій», і вони порекомендували саме такий підхід. Матеріали перевірені часом і реально ефективні, я навіть через пару років після робіт не маю жодних проблем з вологістю. Плюс вони дають гарантію на свою роботу, а це ще один великий плюс. Так що якщо хочеш зробити все на совість, то звертайся до них. Вони підберуть ідеальний матеріал для твого підвалу і все зроблять грамотно.
|
|
| |