[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Де ви купуєте страховий поліс?
Versall Сообщение # 1
Одесский форум Одесса
Сержант
Статус: Offline
Зараз, мабуть в кожній родині купують страховку як не для авто, так для подорожі або власного здоров'я. Підкажіть де краще це робити, щоб не
їздити в офіс страхової компанії?

Zazhygalka Сообщение # 2
Одесский форум Одесса
Генерал-майор
Статус: Offline
Цитата Versall ()
Зараз, мабуть в кожній родині купують страховку як не для авто, так для подорожі або власного здоров'я. Підкажіть де краще це робити, щоб неїздити в офіс страхової компанії?

Зараз все більше людей обирають купувати страхування онлайн, я теж обираю такий формат. Набагато зручніше, ніж їхати в офіс або стояти в черзі. Наприклад за декілька хвилин можете скачати додаток Hotline Finance в Google Play і там без проблем оформити страхування для подорожей або навіть медичну страховку — усе в одному місці. І що найкраще, є можливість порівняти пропозиції різних страхових компаній та обрати ту, яка підходить найбільше. Всі дані збережуться для наступної подорожі і не потрібно все починати з початку. Це зручно, якщо ви, як і я, цінуєте свій час та хочете отримати найкращу пропозицію.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

close