[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Хто давав дітям Пробам Жерміна Форте після антибіотиків? Є р
Jann Сообщение # 1
Одесский форум Одесса
Генералиссимус
Статус: Offline
Хтось купував добавки Baum Pharm Пробам Жерміна Форте 5 мл х 10 шт? Потрібно терміново знайти перевірене місце, бо на деяких сайтах бачу зовсім різні упаковки. Одні фото ще старого дизайну, інші з новими етикетками. Не хочу ризикувати, бо зараз стільки підробок, що страшно щось замовляти без відгуків. Порадьте будь ласка, де реально замовити і щоб без проблем з доставкою, з нормальним сервісом і справжнім продуктом.

iframes Сообщение # 2
Одесский форум Одесса
Генералиссимус
Я брала ці ампули навесні, коли чоловіку лікар порадив курс підтримки. Замовляла через інтернет, шукала саме Baum Pharm, бо аналогів з нормальною якістю майже немає. Прийшло десь за три дні, упаковка ціла, серійний номер і виробник збігалися з тим, що на офіційному сайті вказано. Але одразу скажу на маркетплейсах не замовляй, бо там часто продають розфасовку без гарантії походження. Дивись тільки аптечні сайти, які дають документ про походження препарату.

Jann Сообщение # 3
Одесский форум Одесса
Генералиссимус
Підтверджую, що підробок зараз повно. Я якраз натрапив на фейковий варіант, коли купував через один популярний онлайн-маркет. Флакони виглядали інакше, суспензія мутніша, запах теж дивний. Виробник вказаний Baum Pharm, але шрифт відрізнявся. Потім перевірив за партією такої серії взагалі не існує. Після того принципово беру тільки там, де вказано офіційного дистриб’ютора і є контакти. Якщо продавець навіть телефону не має краще не ризикувати.

iframes Сообщение # 4
Одесский форум Одесса
Генералиссимус
Я вже тричі купувала Baum Pharm Пробам Жерміна Форте саме тут httрs://hеalth.mаudau.cоm.uа/prоduct....um-farm замовлення оформила швидко, підтвердили по телефону, відправили того ж дня.
Прийшло у фірмовій коробці, кожен флакон запаяний, є голограма виробника. Дата виробництва свіжа, ніякого пилу чи переклеєних етикеток. Ціна адекватна, не нижча від ринку, але я спокійна, що не отримаю підробку. Дуже зручно, що на сайті можна перевірити серію товару. Сервіс людський, не типова автоматична аптека. Якщо шукаєш перевірене місце, сміливо бери там у мене жодного разу не було проблем.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

close