Підкажіть, які контейнери краще тримають запахи ?
|
|
iframes | Сообщение # 1 |
 Генералиссимус
Статус: Offline
| Планую оновити контейнери для зберігання їжі. Пластикові вже давно викинула, бо вони втратили форму і запах не відмивається. Хочу саме скляні, щоб можна було ставити і в духовку, і в морозильну камеру. Цікавить, де ви замовляєте, щоб дійсно було якісне скло, без сколів, і щоб кришки щільно прилягали. Не хочу переплачувати, але й щоб не китайський одноразовий варіант.
|
|
| |
Jann | Сообщение # 2 |
 Генералиссимус
| Я користуюсь скляними контейнерами вже пів року. Купував набір із п’яти штук різних розмірів, всі з ущільненням по колу і засувками по боках. Зручно, що можна ставити без кришки прямо в духовку, а потім, коли страва охолоне, закривати і ставити в холодильник. Скло не жовтіє, не мутніє, не боїться посудомийки. Раджу обирати не гладке, а трохи матове дно тоді не ковзає по полиці.
|
|
| |
iframes | Сообщение # 3 |
 Генералиссимус
| Маю досвід із різними контейнерами, і скажу чесно дешеві варіанти не варто брати. У мене кілька тріснули, коли ставив гарячі на холодну поверхню. Тепер беру лише з боросилікатного скла, воно витримує перепади температур. Дуже зручно, що можна зберігати страви одразу в них, без перекладання в інший посуд. Якщо плануєте використовувати для роботи або заморозки, дивіться, щоб кришки були з якісного пластику, бо дешеві деформуються.
|
|
| |
Jann | Сообщение # 4 |
 Генералиссимус
| Я вже двічі купувала харчові скляні контейнери httрs://mаudаu.cоm.uа/cаtegor....sklo-85 ось тут, і залишилась задоволена. Там можна підібрати будь-який варіант круглі, квадратні, прямокутні, з різним типом защіпок. Для дому беру набори, а для офісу кілька окремих контейнерів середнього розміру. Дуже зручно, що вони не тримають запах, навіть після риби чи борщу. Скло міцне, один контейнер упав на плитку і залишився цілим. Якщо берете для духовки, не забудьте знімати кришку перед нагріванням. Ціна приємна, особливо якщо ловити акцію або знижку на комплект. Я свої використовую щодня, виглядають як нові, навіть без подряпин.
|
|
| |