Де можна замовити каву в зернах з швидкою доставкою?
|
|
Jann | Сообщение # 1 |
 Генералиссимус
Статус: Offline
| Підкажіть, де можна замовити каву в зернах з швидкою доставкою по Україні. Хочу щось якісне, але без переплат за бренд. У кав’ярнях часто бачу смачну каву, але вдома не вдається відтворити той же смак. Може, порадите перевірене місце з гарною обсмажкою?
|
|
| |
iframes | Сообщение # 2 |
 Генералиссимус
| Якщо хочеш стабільний смак, обирай каву, де вказана дата обсмаження і походження зерен. Я беру середню обсмажку 100% арабіку смак м’якший, без гіркоти. Ідеально для еспресо або френч-пресу. Ще дивись, щоб каву не фасували в пластикові пакети тільки з клапаном і зберіганням у сухому місці.
|
|
| |
Jann | Сообщение # 3 |
 Генералиссимус
| Можу порадити брати зерна свіжої обсмажки, а не каву, що стояла на полицях кілька місяців. Якщо любиш щільне тіло й шоколадний аромат зверни увагу на суміші Бразилії та Індії. Для більш яскравої кислинки Ефіопія або Кенія. Ще перевіряй, щоб було зазначено, для якого способу заварювання підходить конкретний сорт.
|
|
| |
iframes | Сообщение # 4 |
 Генералиссимус
| Я вже давно купую каву в зернах онлайн, бо так зручніше обирати саме те, що хочеш. Останні кілька разів замовляла тут httрs://mаudаu.cоm.uа/cаtegory/kava/tyр_86=u-zеrnakh Є і моносорти, і бленди, можна підібрати під будь-який смак і спосіб приготування. Рекомендую дивитись відгуки під кожним товаром, там часто пишуть, для чого краще підходить турка, еспресо чи фільтр. Я, наприклад, беру Ефіопію для ранкової кави, а ввечері щось м’якше Коста-Ріку. Ідеальний баланс ціни й якості, плюс доставка зазвичай приходить за 1-2 дні.
|
|
| |