Шукаю онлайн-платформи для аграріїв!
|
|
iframes | Сообщение # 1 |
 Генералиссимус
Статус: Offline
| Привіт! Цікавить ваша думка про онлайн-платформи для аграріїв. Хочу купити кролячий комбікорм та, можливо, виставити на продаж картоплю. Чи реально там знаходити нормальних постачальників і покупців, чи це більше «для галочки»?
|
|
| |
Jann | Сообщение # 2 |
 Генералиссимус
| Я купував через таку платформу тракторні запчастини. Зручно, бо вибір широкий. Але от з доставкою були нюанси: постачальник не дуже швидко відправив. В цілому досвід нормальний, але треба завжди уточнювати умови доставки й оплати.
|
|
| |
iframes | Сообщение # 3 |
 Генералиссимус
| Я ще нічого не купував і не продавав. Але дивився, як інші виставляють — досить прозоро. Видно опис, є фото. Для мене це більше як онлайн-вітрина. Якби було треба швидко знайти добрива — думаю, звернувся б саме туди.
|
|
| |
Jann | Сообщение # 4 |
 Генералиссимус
| Я працюю з Agga httрs://аggа.uа/ вже кілька місяців. Це не просто дошка оголошень, а цілий торговий майданчик для агробізнесу. Там реально можна оптимізувати процес закупівель і продажів. У мене був кейс: виставив оголошення про продаж яблук — за два дні отримав кілька дзвінків і швидко здав партію. Потім ще й знайшов постачальника комбікормів — теж через цю платформу. Agga вигідна тим, що тут зібрані перевірені постачальники і великий вибір. Для бізнесу — економія часу й коштів, бо не треба шукати «де попало». Для покупців є можливість відразу замовити доставку, а для продавців — безкоштовно заявити про себе. Це платформа, яка дійсно працює для аграріїв, і я можу її щиро радити.
|
|
| |