[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Порадьте магазин спортивного одягу
Трынделкин Сообщение # 1
Одесский форум Одесса
Генерал-лейтенант
Статус: Offline
Останнім часом почав серйозно замислюватися про спортзал, фітнес і взагалі про своє тіло — сидяча робота дає про себе знати. Але, крім гантель і мотивації, мені ще явно бракує нормального спортивного одягу. Пройшовся по кількох ТРЦ, і склалося враження, що або ціни космічні, або все надто однотипне — банальні чорні футболки або лосіни, які нічим не відрізняються. Хотілося б знайти магазини, де можна купити щось стильне, зручне і не за ціною нового айфона. Може, хтось знає онлайн або офлайн магазини спортивного одягу, які справді варті уваги і не розчарують після першого ж тренування?

Sifolin Сообщение # 2
Одесский форум Одесса
Генералиссимус
Прекрасно розумію твою дилему! Я сама свого часу шукала такий магазин, де було б усе: і комфорт, і краса, і щоб без глянцевого пафосу. Велика частина мережевих магазинів пропонує або банальні фасони, або вражаючі ціни без вражаючої якості. Особисто я полюю на спортивний одяг не тільки за функціональністю, а й за кольором, посадкою, кроєм — бо коли одяг надихає, то й тренування йде легше. Але знайти “той самий” магазин — ще той квест. Тому теж цікаво, хто що підкаже — особливо, якщо є українські бренди, які реально дбають про користувача, а не лише про маркетинг.

Трынделкин Сообщение # 3
Одесский форум Одесса
Генерал-лейтенант
Приємно знати, що не я один у цьому квесті. Згоден: якщо вже витрачати гроші, то на щось, що приносить радість і результат, а не розчарування. Буду радий, якщо порекомендуєш якийсь конкретний магазин або сайт, бо я вже на межі того, щоб тренуватись у піжамі й капцях.

Sifolin Сообщение # 4
Одесский форум Одесса
Генералиссимус
Я маю якраз той варіант, що тобі потрібен — перевірено на собі, чоловіку й сестрі. Зайди на сайт Алістар-спорт  — це не просто інтернет-магазин, а справжній скарб для тих, хто шукає якісний, функціональний і при цьому гарний спортивний одяг. Асортимент в магазині спортивного одягу широкий httрs://аlіstаr-sроrt.соm/uk/ для жінок, чоловіків, тренажерного залу, бігу, йоги — все окремо структуровано, щоб не загубитись у категоріях. Матеріали добротні, дихаючі, добре тягнуться й не втрачають вигляду після прання. Ще й розмірна сітка адекватна — не треба гадати між M і L. А головне — це український бренд, і ціни в них чесні: без трьох нулів за логотип. Сервіс теж на висоті — відповідають швидко, доставляють оперативно. Тож якщо хочеш виглядати стильно і почуватися комфортно під час тренувань — дуже раджу заглянути туди.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

close