21:13
Міністру Захарченко від Мельниченко!
Міністру Захарченко від Мельниченко!

Ті стосунки, які сьогодні склалися між міліцією та Українцями - не прості! Чому? Чи може у нас міліція чемна, а люди весь час намагаються її образити?
А може, це не міліція відрізала голову Гонгадзе, забила на смерть студента Індиго, по звірячому побила хлопців у Львові, ФАК Ю показала Яценюку. Мало? Ще продовжувати? Я переконаний - кожна родина в Україні зможе привести свої приклади, того як Українська міліція своїми вчинками все більше нагадує нам Гестапо! Я знаю, чому Єгор Бенкендорф так швидко вибачився перед Вами.
Думаєте через особисту повагу до Вас ? Ні! Це підсвідомий вчинок на генному рівні, адже наші гени ще пам’ятають як офіцери Гестапо знищували в концтаборах наших рідних, а в Єгора ці гени дуже вразливі!
На жаль, Вас бояться-бо Ви ВЛАДА, якій все дозволено, Ви людина Януковича!!!
У Вашому відомстві розвелося багато змій- кобр та інших гадів, яким давно пора повиривати ядовиті зуби і краще, поки не пізно, щоб це зробили Ви. Інакше це зробить Рікі-Тікі-Таві, але всім відомо, що він не стоматолог-він месник який в хатах знищує змій , коли ті своїми ядовитими зубами намагаються вкусити людей! Подумайте над цим, можливо варто Вам, особисто, вибачилися перед всіма людьми України за ганебні вчинки Ваших підлеглих?
Категория: Новости Украины | Просмотров: 3050 | Добавил: vades | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 1
1 starshina  
Бред полный. Ну - Янукович... Ну - быдло... Ну - милиция... Ну - Быдло... А где и в какой стране народ любит очень сильно власть и особенно - обожает милиция (полицию!) Ась?!!! В России, вон, считают, что у нас вообще полная вседозволенность. Достаточно посмотреть один из последних выпусков эНТВ-шников... Или очень сильно народ облизывает в зад ментов или полицию в других странах? Особенно - в любимой всеми дебилами-демократами США? И вообще, Мельниченко, более половины Украины говорит и думает на русском. Пишите на родной для них мове, а не быдлячей...

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
close